За продажба Замък, Azrou, Ifrane, Мароко, ifrane

За продажба - Cod. 39505

  • Типология: Замък
  • Област: 600 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 3

Човек стои край естетическите елементи на двореца на Ахила на Атласа и се възхищава на възхищение от ступора и съзерцанието му от великолепието на обзавеждането на пространството и детайлите на строителството.

Земята, върху която е построен луксозният малък дворец, е избрана в подножието на висок хълм, заобиколен от зелени природни пространства: подборът на обекта е жив пример за взаимодействието между външността и заобикалящата го природна среда, което позволява на хората от къщата да се насладят на природата в столицата на мароканския Атлас и малкия швейцарски град (Ифране). Възможни визуални препятствия.

Заобикаляйки зелените пространства в зоната на табу на строителството, малкият дворец в бъдеще е укрепен от възможността да блокира слънцето за изграждане или каквото и да е навлизане в девствеността на заобикалящата природа или страстта и любопитството на продължителния съсед в сградата.
Дворецът е запазен и благодарение на местоположението си ще поддържа непрекъснатото си и непрекъснато снабдяване с въздух, слънце, спокойствие и уединение.
Сайтът отговаря на стандартите и контрола на строителството, устойчив на тектонични движения, порой и свлачища, благодарение на Бог първо, и благодарение на избора на обекта върху скални твърди вулканични и геоложки влакна, както и планирането и проектирането на стоманобетон и антисеизмични железни пръти.

Изграждането на плик е зелен начин за контрол на климата и естествената среда Bau Biology, за да се осигурят основни неща за здравето, нивата на комфорт и разумните температури и влажност. Следователно полето и конструкцията са подредени по такъв начин, че сградата да е екологичният филтър или филтър, изпълнявайки задачата за охлаждане, отопление, осветление или генериране на кислород и намаляване на проникването на ултравиолетови газове, причиняващи кожни заболявания и рак.

Вдъхновен от архитектурните характеристики на замъци, крепости и традиционни къщи, малкият дворец въведе интелигентни техники за архитектура, за да осигури комфортна вътрешна атмосфера, която се разрушава с преобладаващата външна атмосфера и промени в настроението, благодарение на приемането на двойни талисмани.
Използвахме да оградим оградата със зелен пояс, съставен от естествена трева, ароматни растения и планински билки. ,
Околната среда около този типичен малък атлантически дворец е в този смисъл бял дроб на това архитектурно тяло

За да насърчи сутрешните и вечерните пешеходни обиколки вътре в двореца, пешеходецът е заобиколен от декоративни растения и естествена трева, земя, която имитира височините и депресиите на природата, както и глазура от варовик към Таза по начин, който естетизира и предотвратява плъзгане в случай на облицоване на плочки със сняг.
Фасадата е заобиколена от плътни повърхности, смесени с правоъгълни стъклени отвори, за да се види по-лесно дъжд и снеговалеж.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB